ти - алкоголь

Анастасия Фурман
уяви, ти - алкоголь
холодне пиво чи сухе вино
в залежності від людських доль
ти граєш в справжнє казино

грайливе шампанське чи міцний віскі
в залежності від смаку бармена
обирай сам своє військо
визначай свої життєві знамена

а може апероль?
з трав'яною душею та нотками цитрусу
яка твоя у світі роль
скажи мені сам, без примусу

п'яниш шлях кожного з нас
не встановити тут вже контроль
але ти точно не один з мас
ти - алкоголь