Возрадуйся

Татьяна Левицкая
Святково церква виглядає,
Виблискує усе навкруг.
Над Божим куполом витає -
Святий животворящий дух.
Благословенна літургія
У серці кожного звучить.
Возрадуйся! Різдво, Маріє!
Син Господа у яслах спить.
На оксамиті зоряниця
Волхвам з дарами вкаже шлях.
Ісус Христос наш народився,
По світу дзвони в небесах.
Спаситель і Пречиста Мати -
Любов'ю, вірою в добро.
Вертеп іскриться срібло-златом,
Віщують янголи: "Різдво"!