Напярэдаднi Раства...

Ирина Беларусова
НАПЯРЭДАДНІ РАСТВА...

Пернік, гарбата, водар яліны,
Ціхі зімовы вечар...
Месячык у небе танцуе ігрыва,
Міргаюць на шыбах свечы...
У сэрцы пяшчота, дух благадаці,
Зоркай яно  расцвіло...
Думкі, настрой, як у дзіцяці -
Хутка  Хрыстова Раство!

04.01.2019