Запасний

Натали Амар
Вона казала "Ти чекай" -
він чекав.   
Терниста є дорога в рай,
та п'янка.
Писав короткі смс, 
витирав
Вона і мрія, і надія, і сенс,
та без прав...
Її сред натовпу шукав
хоч сліди, 
Та замість сліду натрапляв
спогади.
Ця мара в очі слала сніг
із дощем
Щоб уподобати не зміг
когось ще.
Буває так що той для кого
ми все,
Хто молитвИ про нас до бога
несе - 
Для нас лише запасний
все життя
І нам байдужі його сни
й почуття.

Наталі Амар