Молодiсть

Пр Звище
Розповідай про трави
Про ластовиння і поцілунки
То чарівної весни поради
Ці пестощі та подарунки

Нехай проміння світлом
Твоє обличчя мені малює
Нехай вишневим цвітом
Мене захопить  і зачарує

Нехай згадає серце
Як вибивало бій барабану
Як насипала перцем
Та що колись була кохана
********************
Це все на двадцять років
Залишилось позаду...
В наступному житті
Я буду тобі радий....