З Новим роком

Неонила Морозюк-Мила Бренер
Вітаю, з Новим роком - Украіно!
Великий світе і всі люди на землі!
З новим  досягненнням і щастям.
Любові, успіху вам сестри і брати.

Миру, кохання,  щедрот і радості,
В сім'ї, в країні, в цілім світі.
І Бог дарює милість в благості,
Хай буде лише - так. І не інакше.