Наша спiльна новорiчна казка

Алина Мозжерина
Наша спільна новорічна казка
народилась в перший Новий рік.
Щиро підкорила твоя ласка,
найніжніший в світі чоловік.

Є сніжинки з снігу, є - з турботи.
я свої до тебе посилаю.
І мелодій новорічних ноти
хай твій сон, коханий, прикрашають.

Серед сяючих вночі салютів
зорі створять надпис "Я КОХАЮ".
І без навігаторів й маршрутів
знайдеш ти дорогу, бо чекаю.

Пам'ятаю нашу спільну мрію
й казку, що створили вдвох колись.
В новорічну ніч тебе зігрію
і на відстані. До серця доторкнись!