За все я вдячний Богу...

Михаил Тарасенко 4
За все я вдячний Богу...

Боже, Ти мій презент - з Небес сюрприз!
Сніг йде з Твоєї волі, на дворі Зима вже у порога
З Небес Ти сонце золоте! Мій ніжний приз!
За все, що є в житті моїм, я вдячний Богу!

Мій неземний політ, Ти яскраве сновидіння!
Ти промінь світла в сумерках світанку!
Солодкий, ніжний сон мій і прозріння!
Я вдячний Богу за життя моє щоранку!

Скоро Рік Новий закружляє в новорічний хоровод
А мені вже Боже, хочеться Сонця і  Весни
Рік Новий Дві Тисячі Дев'ятнадцятий іде, гуляй народ!
Всемилостивий Боже, Спаси і Сохрани!