***

Михаил Тарасенко 4
Солодощі-кохана...

Знаю, Твоє щастя-це Твоя рука в Моїй руці!
Це коли цілуєш губи, і проходить навіть голод
Коли блищать від щастя красиві оченята ці
Коли обіймаєш і втома миттєво проходить

Щастя-це коли не треба навіть сладості
Солодощі- це моя люба жіночка й кохана
І коли в житті немає навіть більше радості
На серці від кохання аж суцільна  рана

Моє поранене серденько адреналіном б'ється
Кохана моя, я Тебе Божеволію знов і знов
Я так Тебе кохаю, знаю, і мені завжди здається
Я знаю, що у нас взаємне Кохання і Любов!