***

Михаил Тарасенко 4
Доброї ночі!

День втомлений, коли закриє свої очі
Світить місяць одинокий в небі і пливе
Ясні зорі-прозорі миготять посеред ночі
Нас за собою місяць в дивний сон зове

У вікно вже місяць повний заглядає
Промінь пробивається в моє вікно
В нічнім саду соловейко красиво так співає
Співає з вечора, співає вже давно 

Я майже сплю і бачу дивний сон
Вже злипаються поневолі мої очі
Ніч місячна, зоряна, ясная... Я крокую в унісон
Я всім бажаю Доброї ночі!!!