***

Михаил Тарасенко 4
В Новий Рік я всім бажаю...

В Новий Рік я всім бажаю Щастя!
Але ж майбутнє наше в руках Бога
Хай на Землі війни не буде! Згинуть всі напасті!
До нас йде Новий Рік, стоїть вже у порога

В Новий Рік я всім бажаю Здоров'я!
У любові жити всім, як сам Господь велів
Хватить проливати по Землі людської крові
Не визивайте у Небес на людство гнів

В Новий Рік я всім бажаю Миру!
Бажаю всім планети грішним мирного життя!
Гоніть війну! Візьміть у руки саксофон чи ліру
Бажаю я народам миру, в русло вороття!

В Новий Рік я Любові всім бажаю!
Поваги я бажаю кожному із нас, до всіх
Адже Господь-Любов, я це розумію, знаю
Ігнорування правил Божих-це великий гріх

В Новий Рік я всім бажаю добробут!
Зубожіння, бідності і голоду не знати
Від голоду в наш час на планеті люди мруть
Хай стануть всі здорові і багаті!

Я всім  бажаю спроможних пенсій і зарплати!
Народу посмішок на обличчі і в душі
Проблем в житті і бідності не знати
В житті своїм людино краще не гріши

В Новий Рік я всім бажаю веселих свят!
Щасливого Нового Року і Різдва Христового!
Хай будуть всі багаті, у сім'ях буде лад!
Життя на повні груди і в оселі нового!