Казочки 2019...

Михаил Тарасенко 4
Казочка 2019 ...

Стоїть у Лукомор'я сторічний дуб зелений
Цепура золота висить на дубі тому
Біля дубу Свинтус годований, такий холений
Біля дерева з вченим говорив Котом

Як не як, Я в 2019 на троні головний
Офіційно і законно рік Свинячий мій
Таки я дивлюсь і бачу, Кіт ти славний
Бачу не куєш, не мелеш, замурлич, чи ти німий?

Я жити буду під цим столітнім дубом
Вже вдоволь, під зав'язку я наїмся жолудів
Тебе Котику, зазвичай,  призначу я завклубом
Згоден? Чого мовчиш? Ти ж цього хотів

І пісні, та й казочки співати, корчить рожі
Ця робота творча по душі тобі і ролі
Під дубом у тіні облаштуємо ми місце пригоже
Шикардосне місце... Вдячний долі

Тут Русалка золотоволоса, а там Ліший
Я, блін, роботу, ролі вам всім знайду
Екскурсії, походи і маршрути-піші
По суші й на воді, ми замутим лабуду

Тридцять трьом звитягам теж знайду я діло
Дядьку Чорномору дам роботу... Так
Хай дуб вони охороняють караулом сміло
Дядько Чорномор-їх командир звичайно, не мудак

Як не крути, а все ж таки, Я-символ року
У мене зустрічей в майбутньому багато
З гордістю фасон тримати,- така моя порода
Зустрітися зі мною всі неймовірно раді

На курячих ніжках, бачу хитається хатина
Бабуся-Ягуся стоїть в ступі. Яка ж краса!
Бабуся-не промах, та ще скотина!
Якщо вона ще покоряє блакитні Небеса

Котику, треба ж так собі корпоративно
Рік 2018, який відходить, з честю провести
Зустріти Новий 2019 Рік суперкреативно!
Напоїти всіх... Всіх з розуму звести

Банкетом Новорічним розпоряджатися
Тобі я поручити, мій друже вже хочу
Котику, головне-це Новорічна ніч, не облажатися
Впевнений, що вченому, тобі це по плечу

Кажу, та не соромся ти, гола правда ж це
Котику, про тебе друже йде така молва
Поляна вже накрита, а в закромах винце
В Рік Новий погуляємо, що аж колом голова!