***

Михаил Тарасенко 4
Ялинка вночі...

В оселі Красуня-Ялинка готова
Кучерява, вбрана, зелена, святкова
Іграшки, дощик, гирлянди і  вата
Зустріти Новий Рік готова хата

Ось передноворічний вечір настане
Вся Ялинка променями миготить
А на душі моїй так затишно стане
Новому Року час на зустріч летить

Гирлянди, іграшки світяться красиво
На Ялинці кульки грають променями
Йде Новий Рік-це справжнє диво!
Чудеса  Новорічного свята прибувають з нами

Дід Мороз вже стукає у наші оселі
Завітає з гостинцями до нас, з толком
Всі люди навкруги так раді і веселі
Люди! Я Вас вітаю з Новим Роком!
 
 30.12.2018