З Новим Роком!!!

Михаил Тарасенко 4
З Новим Роком!!!

Вже зовсім поруч чудеса...
Днів чудесних... Ох, краса!
Всі ми в Новорічному крузі
З Наступаючим Вас, друзі!

Дзвін бокалів... Я вже радий
Ялинка, іграшки, гирлянди 
До нас йде свято Новорічне
Найкраще у житті, щорічне

Кожний рік є символ різний
Це є принцип, він залізний
2019 символ Орел парящий
Щастя, радість нам дарящий

А люди чевствують Свиню
По китайському календарю
Куди ж Орел наш полетів
Слов'янам побажати Він хотів

Всім здоров'я! Всім Любові!
Миру всім!... А Ви, готові?
Незгоди хай проходять боком!
Вітаю всіх Вас з Новим Роком!