Веселинка Стойкович - Свети, свети! - хокку

Лариса Потапова
462 Светли, светли.
Веселинка Стойкович
Искрице

Сунашце сјајно,
светли, светли! осветли
и мрак сутрашњи…


Препев на руски језик: Лариса Потапова

Свети, свети!

Солнце яркое,
свети, свети! освети
тёмное завтра...