Веселинка Стойкович - Надежд на нечто... хокку

Лариса Потапова
464Наданье пусто
Веселинка Стойкович
Искрице

небо, ти, небо,
зов си вечни, жеља вечна,
надање пусто…


Препев на руски језик: Лариса Потапова

Надежд на нечто

небо, ты, небо,
зов вечных желаний,
надежд на нечто...