Веселинка Стойкович - Холодный декабрь - хокку

Лариса Потапова
483 Децембар, хладно.
Веселинка Стойкович
Искрице

децембар, хладно
а сунашце цели дан
божји благодар


Препев са србског језика: Лариса Потапова

Холодный декабрь

холодный декабрь
а весь день светит солнце
то Божья милость