Веселинка Стойкович - Поляна поёт - хокку

Лариса Потапова
417 Ливада пева
Веселинка Стойкович
Искрице

весело сунце
весела и дечица
пољана пева


Препев са србског језика: Лариса Потапова

Поляна поёт

ясное солнце
счастливый и мальчишка
поляна поёт