Веселинка Стойкович - Твои глаза - хокку

Лариса Потапова
497 Очи твоjе.
Веселинка Стойкович
Искрице

срећан ли бејах
те очи твоје чарне
кад занеше ме

Препев са србског језика: Лариса Потапова

Твои глаза

была счастливой
когда дивные глаза
любовались мной