Ниеттерi... Отзыв на стихи

Фериде Рахим
Рецензия на стихи "Никак не может..."( автор Хаят Харисовна Яхина)


Ниеттері кап-кара, пакір "акындар" аз емес корінеді осы мадени порталында.
Маган oте унады! Колдаймын сізді, Хаят Харисовна! Сізбен біргемін!
Сыйластыk сезіммен Фериде, юрист.

Фериде Рахим   27.12.2018 15:43