Заз савкьатар гъваш!

Гулья Мисриханова
 Ша ц/ийи йис , хваш!
Заз савкьатар гъваш!
Ширинлухар нез
Жедайвал фараш.

Диде мачхул я
Ийиз лацу аш.
Муькуь катулда
Гьазурнава хаш.

 Герек туш заз аш ,
За гуда заз каш.
Шад ая ман зун
Заз савкьатар гъваш!

Зи дахни бахни
Гьатрай суьгьуьрда.
Гьамиша шаддиз
 Хьурай уьмуьрда!

Кусудач зу къе
Лугьуда ваз хваш!
Къведайла  къе ( йи) физ
Заз савкьатар гъваш!