К анда заз кьуьд

Гулья Мисриханова
 К/анда заз кьуьд живед маргъал
 Къвез ,зи дак/ар гатадай.
Фенайт/а , хуп/ жедай яргъал,
Вахт акъвазна , хатадай.

К/анда заз пурпу лацу жив
Зи капашда ц/радай.
Вилик гъиз к/енивилин шив
Дугурдач гьич кьарадай.

К/анда заз хъуьт/уьн йифериз
Вацран нурар живедал.
Ша, экъеч/ин чун, туьмериз ,
Чи варарин гирведал.

 Къаярихъай кич/е хьана
Рик/е гьатрай чимивал.
Суьгьуьрдин гуж гъалиб хьана ,
Артух хьурай к/енивал.