Эминан ч ал

Гулья Мисриханова
 Тикрарзава лезги халкьди
Шумуд (йи) сар я.
Вуч этим яз, машгьур хьайи
Эминан гьал.
Эмин амач , къени сагъ я
Адан ц/арар авай кар я,
Хуьда чна къадир аваз
Эмин рахай , Эминан ч/ал!