***

Гулья Мисриханова
 Ингье зи багъ зи хайи чил
 Зи салам кьаз агъузна кьил
 Заз рагъ чим гуз ачух я цав
Рик/ архаин я ви патав.

Рагъни ава , руфунни тух
Белки къариблух я артух
Ават/ани къайда къени
 Хайи чилихъ ялда рик/и.