Хуькуьрмир, зи ч алак залум!

Гулья Мисриханова
 Сулейманан Эминан ч1ал,
Кягъмир адак тур авайвал!
Сефил тахьай садрани гьал,
Хуькуьрмир зи ч/алак залум!

Кьазват/а на Эмин вине ,
Къачу адан ч/ал яхъ гъиле.
Герек туш чаз, тухун зегьле
Хуькуьрмир ,зи ч/алак залум!

Кутурт/ани ц/ийи гафар ,
Пис жедач чи ч/алан гьалар!
Гьинва ч/ал эч/едай сафар?
Хуькуьрмир зи ч/алак залум!

Ша, гьат хъийин чун дуьз рекье
Дидедин ч/ал кьан лап вине
Ам чи диб я, ери- бине
Хуькуьрмир зи ч/алак залум!

Зайиф ийиз йисалай-суз ,
Ак/ дуьз туш ик/ дуьз я лугьуз.
Ч/ал дегишдай буйругъар гуз ,
Хуькуьрмир зи ч/алак залум!