Какая разница?

Иван Малеев 2
Захарченка та йому подібних
зрадниками вважаюь
А Шухевича,Бандеру,
героями мають.

Одні зрадили Україну
з вірою в Росію
другі з німцями братались
ділили Україну.

То ж яка, скажіть, різниця
між цими панами?
Ділили Неньку Україну
гендлювали нами.