***

Наталка Змиивна
Те, що здається стійким,
Зламається під останнім подихом вітру.
Те, що здається світлим,
Приховує справжній колір геть почорнілих крил…

Легше бути ніким,
Ніж пастельних відтінків палітрою
Вимушено маскувати
Порожнечу, попіл і пил.


18.12.18