Зимовий рай!

Мария Зубрий
Вечір. Мороз і сніг.
Свічка. Вогонь. Пиріг.
Віхола. Вітер. Скло.
Спокій. Душа. Тепло.
Мед. Шоколад. Вино.
Ковдра. Диван. Кіно.
Світло. Химера. Тінь.
Тиша. Блаженство. Лінь.
Серце. Нірвана. Кайф.
Вечір. Зимовий рай!..