Рецензия на Его Душа - Свету её очей... Часть 2

Гуна Де Форсе
Рецензия на «Его Душа - Свету её очей... Часть 2» (Хаят Харисовна Яхина)

Acostumo a parlar amb la meva ;via, i m'explica hist;ries interessants de la seva vida, aix; com llegendes sobre l'amor. Aquests contes no s;n nom;s llegendes, per; s;n extrets de la vida. I el que em vaig adonar de les seves hist;ries ;s que l'amor veritable ;s sempre es posa a prova, per; els amants mai humiliar o insultar l'altre, mai jugar amb els altres sentiments. Estic parlant sobre el que s;, tia Hаyat. Una hist;ria en vers em va agradar. S; que ;s sobre el seu amor. Respecte Guna.

Гуна Форсе   17.12.2018 11:50