Поради щастя заради

Алина Мозжерина
Цінуйте й бережіть людей своїх рідних, коханих.
Не тих, з ким задля "треба". Тих, до кого серце поривається,
З ким хочете прожити до хвилин своїх останніх.
Життя не заплануєш, іноді зненацька обривається.

Забудьте про переконання, серця прислухайтесь.
Чужі поради - зазвичай, безглузді, рідко вкрай корисні.
Жити по-справжньому сьогодні й зараз намагайтесь,
Наповнювати груди слід не пилом. Ліпше свіжим киснем.

Плекайте почуття до тих, хто вам ночами сниться,
Без кого кожен ранок дратівливо й сіро починається,
До тих, без кого не знаходите собі ви місця-
Коханих справжніх - тих, що Богом один раз нам посилаються.