Рецензия на Будет и солнце... автор Хаят Харисовна

Гуна Де Форсе
Рецензия на «Будет и солнце... Японский сонет» (Хаят Харисовна Яхина)

La meva ;via, quan jo li vaig dir sobre el que es fa en el portal literari, ha dit recentment que les persones que han nascut diferents, i aix; es va crear el Dеu Totpoder;s. I ell decidir; qu; fer amb aquests o altres persones. Tamb; arribar; de les accions de cada persona que hauria d'estar agra;da a Dеu. La meva ;via tamb; va dir que tot en la vida s'ha de donar a Dеu. Ell decidir; qu; fer amb els que humiliar els altres per cap ra;. La seva poesia sobre aix;, que un radiant dia de sol vindr;, quan les persones adquireixen la ra;, i el seu cor es convertir; en un temps raonable cor. Jo volia dir que la gent tindr; un bon cor com el cor de DЕU!
M'encanta que la tia Hayat. I aix;, independentment del fet que est; relacionat amb la meva mare.