Я без тебе божеволiю

Прокопенко Юрий
Я без тебе божеволію,
Упадаю в меланхолію,
Це мені не до лиця.
Ріжусь тернями густющими,
Спичаками невмирущими,
Раню крила без кінця.
Все життя не по сценарію,
Крок за межі серпентарію,
Сильний той, хто йде вперед.
Щем ковтаю зосереджено,
Карму лаю упереджено,
Знаю, що життя не мед. 
Знову йду крізь власні повені,
Крізь кордони переповнені,
Не спиняй запал сердець.
Засіяй навкруг Стожарами,
Розбуди любов фанфарами,
Шалом сходжу нанівець.

22:07, 14.12.2018 рік.

Зображення: https://artfile.me