Раночку доброго, друз мо!

Андрей Шевчук 3
Доброго раночку, друзі мої!
Хай же печаль ваше серце не крає.
Зима. Не співають в гаях солов’ї,
Та дружба міцна хай усіх нас єднає.
Ангели хай бережуть вас усіх.
Господь надає хай нам сил наснаги,
Щоб вас не подужав докучливий гріх,
Ніколи не згасне хай вогник відваги.
        7 листопада 2017 року.