Не ховай пiд снiгом пролiски чудес

Прокопенко Юрий
Не ховай під снігом проліски чудес,
Хай вони до Сонця тягнуть пелюсточки.
Щоб любов збулася без тривоги, мовчки,
Поєднавши душі на планеті десь.
Не тримайся осторонь акордів мрій,
Бачиш, небо склало нашу партитуру.
Час прийшов позбутись крижаного муру,
Не губись так прикро в сніжній мішурі.
Обізвись навзаєм, щоб вогонь воскрес,
Жвавим відгуком дорогоцінних звершень.
Слухай серце, особливо те найперше:
Не ховай під снігом проліски чудес!

20:00, 11.12.2018 рік.

Зображення: https://weddywood.ru