Habeat status, virum!

Светлана Самедова
                Коль
                Джентльмен
                Ты
                И
                Этим
                Уж
                Не
                Плох
                Запомни
                Азбучную
                Фразу
                Этикетных
                Сфер
                Застав
                Под
                Душем
                Женщину
                Врасплох
                Воскликни:
                "Ах
                Простите
                Меня
                СЭР"
                ........
                Держи позу,джентльмен!