soul flowers

Мелисса Вел
тут, у нашій квартирі не існує часу
є тільки радість вагою зі хмару
і слів тут багато не потрібно нам    
яким надають великих значень
тут здається мало всього,
і ніби всього забагато
тут пахне чорницями, і спілим гранатом
знову вдих – і комахи по тілу. – видих
на устах твоїх – спокій.         
то є спокій з усім, 
що бодай є на цьому світі.
бо це наше з тобою кіно,
і тут завжди квітнуть квіти.