Украинский сонет 4 декабря 2018

Илья Мазуровский
Зима у цьому році розлютилась,-
шалений вітер дихать не дає!
Холодний Київ вже тепер не милий…
І все…. Таке холодне, ... так, як є!
….
У довгій черзі натовпи трамваїв.
Здригається Патона міст старий.
І на Печерськ автобус лізе важко…
Похмуро тягне воду  Чорторий.
…..
Але, ...уперто їдуть на роботу.
Працює все, нічого не стоїть.
І відчувають малюки турботу.
...театр зворушливу чекає мить.
…..
Минає рік, сповзає на узбіччя.
Так двадцять перше човгає сторіччя.
”””””””””
Стольный Киев, Введение, 4 декабря 2018.
********