Украинский сонет 9 декабря 2018

Илья Мазуровский
Втома. Сонет з забороненими повторами.
--------
Бабл`ятися не хочу в сьогоденні,
бабр`атися не хочу я в лайні.
І рахувати копійки злиденні,
 і…так чекати… на  ВЕСНЯНІ(!)  дні!
----
Жел`іпати я зараз і не хочу!
На тремпелі тепер висить мій сум!
Збираюсь гендлювати я досхочу.
Енергії  тепер вмикаю струм.
------
І завтра вийду я бадьорим знову, -
мене не зупиняє щільний сніг.
…Шукаю я на вулиці будову…
подій я підганяю стислий біг.
-----
Ось так, ..розгубленість тепер – позаду.
Я відкидаю неміч, біль і зраду!