Перш в рш

Виктор Худаков 4
 
Перші вірші дитинства мого,
Розпалили у серці вогонь,
В них написано все до ладу,
Все, що треба дізнатись знайду.
Всі слова у голівку вкладу,
Маю розум, усім доведу,
Богом подаровані мені,
Віршики прості і чарівні.

Збережуться в памяті вони,
Цей мотив простий і чарівний,
Є в словах, цих добрий позитив,
Соловїний радісний мотив.
Це усе даровано мені,
Можна перекласти у пісні,
Заспіває, хай моя душа,
Я знайду мелодію вірша.

Перші вірші дитинства мого,
Розпалили у серці вогонь,
Памятатиму добрі слова,
Поки віра на світі жива,
Ці від Бога напевно слова,
Віра в, нього довічно жива.
Дуже вдячні поету за них,
Бо почую і смуток і сміх.