Колискова

Юлия Худова-Деринг
Сяє місяць на дворі,
Освітлює стежки.
Зіроньки горять-
Уночі вони не сплять.
Тихо у садочку,
Заховалися квіточки.
Пташки більше не співають,
Пташенят оберігають.
Немовля в яслах лежить-
Це Ісус-Спаситель спить.
А з Ним поряд Його Мати,
Щоб також оберігати.
Мир і спокій навкруги.
Принесли дари волхви.
Пастухи прийшли вклониться.
Чом тобі, дитя, не спиться?
Оченята зачиняй:
Баю-бай, баю-бай!
Бог благословив тебе.
Чекай вірно, Він гряде.
Нічка-ніченька настала.
Немовля уже приспала.
Колисочку погойдаю
Та й сама собі лягаю.
День стомив усіх добряче.
Спи моє мале, дитяче.
Сон твій Бог охороняє,
Бо увесь Він світ тримає.
Вітер листям шелестить.
Колискова ця звучить.
Завтра вже нові турботи,
Повно сил, нова робота.
А поки ще ти малий,
Спи спокійно,сину мій!

(Картинка из интернета)