Мячик

Виктор Худаков 4
   
На плечах, я мячик маю,
Річ, потрібна- голова,
В ній усі думки тримаю,
Та корисні всі слова.
Слово підберу до слова,
Ті яких, ще не було,
Хай тече дзвінка розмова,
Ніби, срібне джерело.

Я у мячик все складаю,
На зубок слова учу,
Та на все відповідаю,
З ранку дзвінко щебечу.
А зубок скажіть, до чого,
Бо ніхто не їсть слова,
Ви не смійтесь, ради бога,
Думай краще голова.

В голові ясна картина,
Все збираю до ладу,
Що, я все таки людина,
Друзі всім, це доведу,
Якщо з вами розмовляю,
Є у мячику слова,
З вами чітко розмовляю,
Мячик- власна голова.