Таланти

Людмила Чупико
По волі Божій ми в цей світ прийшли,
По Його волі від Ісуса народилися,
По волі Господа отримали дари,
Щоб прославляли Бога і трудилися.

Комусь дав Бог пресвітерами бути,
Комусь глибини Слова відкривати,
Щоб дітям Божим Істину збагнути,
Церкві Христовій в вірі виростати.

Спасителя віршами прославляємо,
Когось Господь талантом співу наділив,
Якщо дари в хустинку не складаємо,
Звучить хваління в Церкві, лине спів!

Ото ж бо! І поети й музиканти
По волі Господа з'явилися у світ,
Від Бога маємо і міни, і таланти,
Щоби виконувався Божий заповіт.

Якщо пророк, призначений від Бога,
Він волю Божу до народу донесе,
У Царство вічне приведе дорога
Тих, хто прислухається. Тих Господь спасе!
13.02.18