Перша вчителька

Валентина Вересоцкая
Швидко роки дитячі злетіли.
В перший клас ідемо несміло.
Маленькі, кумедні, дивакуваті!
Батьки ведуть за руку на свято!
У дівчаток білі стрічки,
Мамами вплетені в косичку.
А у хлопців стрижка –КЛАС
Бо до школи в перший раз!
Дзвоник гучно пролунав
І до купи всіх  з'єднав.
Батьки до класу заводять.
Перша вчителька заходить.
Гучно вітаємось.За парти сідаємо.
Наше знайомство починаємо.
Вчительку звали Таміла Юхимівна.
Поважна,чинна.Інколи всміхнена.
Школа здавалась нам загадковою.
Таємничою і напрочуд чудовою!
Гуртки. Навчання і заняття -
Все таке дивне, ніби свято!
Згадка про школу навіки живе!
Буяє в серцях. Рікою пливе!