Так залюбки!

Валентина Вересоцкая
Ми називаємо в житті
Роки дитячі справжнім раєм!
І тому спогади святі
Так добре друзі пам'ятаємо.

Книжки,букварики,казки
Дитячий сміх на каруселях.
Похід вечірній з дитсадків
В найрідніші нам оселі!

Вдома чарівний фільмоскоп
Червона шапочка у лісі.
І дивний вовк,страшенний вовк
Нас заколихував у ліжку.

Ляльки чекали в дитсадочку.
Найкращу лялечку свою
Ми називали ніжно донька
Були ми друзі,як в раю!

З тих пір,мої милі
Дитячі роки
Живуть в моїм серці
Так залюбки!