Зимова нiч

Елена Гешко
Зимова ніч

Темна ніч за вікном свище хугою,
Ані зірки ніде в небесах,
А я подумки – першою, другою
Чи десятою прийду у снах.

Я у сні, наче мавкою дивною,
Знов прилину до твого вікна,
А в житті – піснею незрадливою,
У віночку пісень – не одна.

Я не знаю, чи в серці твоєму
Є для мене хоча би рядок,
Та в коханні розбитім своєму
Не повернуся вже ні на крок.
                Олена Гешко