Зимовий час

Валентина Вересоцкая
Зимовий час в тиші.
Сніг падає поволі.
Вдивляєшся  вночі.
Кружляє листопадом.
Світ ліхтарів нічний
Палає до останку!
А вранці день новий
Настигне із світанком.
Погаснуть ліхтарі.
І знову новий ранок!
Почнеться день ясний
Приємних забаганок!
Мій краю чарівний!
Прекрасний спозаранку!
Зимовий, осяйний!
Кохаю до останку!
Кохаю і люблю!
Тобі я сповідаюсь.
Тебе боготворю!
В красі твоій плекаюсь!

 11. 11 21р