Ню

Таисия Цыбульская
"Я в твоїх обіймах опиню…
Ми в нічному морі в стилі «ню»..."
          Ярослав Чорногуз "Па-де-де на хвилях"

Па-де-де на хвилях,
Па-де-де,
Де устане, там і упаде,
Ще й медуза жалить
Десь... отам,
Не завадило б отутечки сто грам!
Каменюкою у хвилі, каменю...
Випірнув назад у стилі "ню"!
Посейдон регоче аж до сліз:
"Плавати не вміє, а поліз!"
Ноги заплелися в па-де-де,
і трусів не видно вже ніде!
К бісу цей, так званий, парадиз,
та акулі до смаку стриптиз,
і, здається, що вона в меню
додала туриста в стилі "ню"!

2012р.