Тяпка

Вальдемар Керенский
Ты - тяпаешь
долго
Ты тяпаешь всколь-з

Брожу там и тут
Ничем ни помочь

Hoe is presenting
escaped
   taйлifon
                &

- How do they call U - ?
she is in headphones 

 -  Sorry my babe
next stop get i-away

 Seems in respond
she waved me - ?

    0.k.

 - Как же   Luna , как же Jupiter

 Не показалось - ?
 - Forgive it       , 

                Хёкслер           г          Ъ