Zima томит

Вальдемар Керенский
Томит зима
своим morozdtzem

Навстречу
попадаются
иные

Их большинство  ,
За Лето - мало-ль что
надыбали

 It's getting almost
dark  und  -  frosti 

Landscape is very touching :

Black forests
Fields in snow

Und - skies
 are purest blue

 Seems it
as if it
allegedly

From earnist  -  higher-highes

 The best one ,  simply  voice

repeating news ,     that    :

   -  I love You