Укра1но, моя Укра1но!

Мария Нечаева 2
 
 

 Украіно,моя Украіно!
  Друга моя Батьківщина,
  Сумом і працею єдина.
  Рідна моя Батькивщина!

 
  Наши лани і діброви,
  Дніпро могутній і славний,
  Мова міцнішою станє,
  Кольорами застелються мурави.


  Народились і виросли діти,
  Проминуло молодє моє життя,
  Відповідальна я завжди за тебе,
  за майбутнє - Батьківщина моя!
 
 
  Украіно,моя Украіно!
  Друга моя Батьківщина,
  Сумом і працею єдина.
  Рідна моя Батькивщина!